Start Criminal Minds

maandag 5 december 2016

Rotterdam - "Durf jij het aan?! In de huid kruipen van een crimineel? Denk én fantaseer mee. En bestrijd vuurwapencriminaliteit!"

Beantwoord de volgende vraag (en denk dus als een crimineel):

Hoe kom jij aan een vuurwapen, pistool, revolver, uzi, ak-47?

Stuur een video, mail, script, verhaal, vlog met jouw suggestie(s) naar sgbo.ondermijning@politie.nl.

De meest originele & bruikbare suggesties winnen een unieke politiechallenge!

De politie pakt het bezit én gebruik van vuurwapens hard aan. Niet zonder reden! In de afgelopen jaren vonden meerdere dodelijke schietpartijen plaats waar zware criminaliteit achter schuilgaat, met name drugscriminaliteit. Koste wat het kost willen we voorkomen dat er (onschuldige) slachtoffers vallen.

 

Als vervolg op de campagne tegen nepvuurwapens is deze actie tegen vuurwapens een logische stap. In de strijd tegen vuurwapenbezit, zijn we continu op zoek naar de meest effectieve en nieuwe manieren om het bezit én gebruik van wapens aan te pakken. Daarom vragen we inwoners om mee te denken. Maar nu niet vanuit jezelf, maar door je te verplaatsen in een crimineel. Door anders te denken.

Inwoners kunnen op ons rekenen. Wij blijven tegen vuurwapenbezit en -geweld optreden. Voor een veilige samenleving. Ook met behulp van jullie. Kunnen wij op jullie ideeën rekenen? 

 

Criminal minds is erop gericht om van inwoners suggesties te krijgen over hoe we vuurwapenbezit kunnen aanpakken. Concrete tips over personen of locaties waar vuurwapens nu zijn, kun je melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De politie onderzoekt alle vuurwapentips. Voor spoedeisende situaties bel dan 112!!

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=SzThR-c1aQI

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam