Rotterdam | straatinfo

wapen politie meldingen

Drugs en wapens in woning Nozemanstraat

donderdag 12 februari 2015 wapen

Rotterdam - Agenten die donderdagochtend afgingen op een melding van geluidsoverlast in de Nozemanstraat vielen van de ene verbazing in de andere. Het resultaat: zes arrestanten, een aangetroffen vuurwapen en drie kilo verdovende middelen.

Rond 01.20 uur kregen agenten de melding dat bij een woning inde Nozemanstraat zou worden gevochten en omwonenden hoorden ook veel geschreeuw.

Verschillende omwonenden keken al uit het raam toen de agentenarriveerden, dus dat de ruzie met het nodige geluid gepaard was gegaan leek welduidelijk.

Na aanbellen van agenten werd de deur geopend door een man dieonder het bloed zat. Zoveel bloed zelfs dat de agenten direct de woning binnengingen omdat het wel zeker was dat in de woning een gewonde moest zijn.

Dat klopte en de gewonde persoon werd een verdieping hogeraangetroffen in de huiskamer en in het gezelschap van vier andere mannen.Degewonde man bleek een hoofdwond te hebben.

Er waskennelijk een 'werkgerelateerde' ruzie geweest: indezelfde huiskamer zagen agenten op onder andere een tafel een plastic zak metdaarin (vermoedelijk) verdovende middelen en een aantal zogenaamde persen diegebruikt worden om de drugs mee te verpakken.

De zes aanwezigen zijn vervolgens aangehouden op verdenking vandrugsbezit. Onderzoek zal uitwijzen wat voor stoffen het betreft. Het gaat omvijf Fransen (18, 19, 22, 28 en 31) en een Rotterdammer van 66. Daarbij komt deverdenking van verboden wapenbezit: bij een doorzoeking werd een vuurwapenaangetroffen.

Soortgelijke berichten

Wapens in woning
Zaandam vrijdag 01 december 2017

Zwaar bewapende man op gestolen fiets aangehouden
Veghel donderdag 23 oktober 2014

Vuurwapens in woning Weert aangetroffen
Weert woensdag 11 oktober 2017

Man aangehouden bij doorzoeking pand in Rotterdam
Rotterdam donderdag 02 oktober 2014

Wapens en drugs gevonden in woning
Haarlem zaterdag 26 november 2016

Twee arrestaties voor drugs, wapens en vuurwerk
Weert maandag 13 oktober 2014

Wapens en drugs gevonden na aanhouding voor geweldszaak
Leeuwarden woensdag 08 oktober 2014

Paradigmfestival goed verlopen
Groningen donderdag 17 augustus 2017

Wapens en drugs
Wormer woensdag 15 februari 2017

Aanhoudingen verdenking handel in drugs
Weesp zaterdag 18 juni 2011

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio