Rotterdam | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Vier aanhoudingen na achtervolging op snelwegen rond Rotterdam

verkeersdelict

Rotterdam - Vier Rotterdammers van 16 (2x) en 18 jaar (2x) zijn op 5 oktober rond 02.30 uur op de A15 bij Rotterdam Botlek aangehouden.

Een kwartier voor hun aanhouding zagen agenten de bestuurder bij eenbenzinepomp langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht staan. Bij het zien van depolitieauto stapte de mansnel in en reed er, met drie passagiers in zijn auto,als een haas vandoor. De bestuurder negeerde zowat alle denkbare verkeersregelsen door zijn rijgedrag moest een aantal wegwerkers opzij springen om nietgeraakt te worden.

Achtervolging

Meerdere agenten zetten de achtervolging in die op de A15 tot een eind kwam.Een politieauto tikte de auto van de verdachten aan, waardoor de bestuurder demacht over het stuur verloor en de auto stopte. De vier inzittenden kondendirect aangehouden worden. Mogelijk wilden de vier bij de benzinepomp langs deA16 tanken zonder te betalen, want op de auto voerde verkeerde kentekenplaten.

Aanhouding

Twee agenten liepen door het aantikken van de auto nek- en rugklachten op,maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De vier verdachten bleven ongedeerd enzitten vast op het politiebureau. De A15 werd op de plek van de aanhouding enigetijd voor onderzoek voor het verkeer afgesloten.

Soortgelijke berichten

Twee aanhoudingen na achtervolging
Utrecht

Twee aanhoudingen na beroving
Valkenswaard

Twee aanhoudingen na inbraak
Haarlem

Twee aanhoudingen voor drugshandel
Eindhoven

Vier aanhoudingen na schietincident
Melick

Aanhoudingen inbraak schoenenwinkel
Hilversum

Aanhoudingen na aantreffen hennep
Vinkeveen

Aanhoudingen na ramkraak supermarkt
Dwingeloo

Aanhoudingen bij TT-festiviteiten
Assen

Aanhoudingen tijdens horecatoezicht
Arnhem

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio