Politie onderzoekt vechtpartij in Horeca-gelegenheid

dinsdag 6 december 2016

Rotterdam - In de nacht van maandag op dinsdag, om ongeveer 03.45 uur is een flinke vechtpartij uitgebroken in een Horeca-gelegenheid op de Kruiskade in Rotterdam. Vier mensen raakten gewond en één man is aangehouden.

Agenten liepen langs de gelegenheid toen zij merkten dat er binnen werd gevochten. Sommige bezoekers kwamen uit angst naar buiten gerend. In de zaak bleek stevig gevochten worden. Flessen vlogen letterlijk door de lucht. Ook buiten de zaak was het onrustig.

Vier bezoekers raakten gewond, voornamelijk door de rondvliegende flessen en glaswerk. Eén vrouw en drie mannen werden ter plaatse door Ambulancepersoneel nagekeken en doorverwezen naar een Huisartsenpost.

Nadat de zaak nagenoeg leeg was, hebben agenten nog een aantal gasten buiten moeten wegsturen van de Kruiskade, om verdere escalatie te voorkomen. Eén man weigerde de bevelen op te volgen en was erg vervelend. Hij werd aangehouden. Dit ging niet zonder slag of stoot. Er moest pepperspray aan te pas komen om de man te overmeesteren. Hij is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de oorzaak van de vechtpartij.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam