Motorrijder Black Jacks aangehouden na levensgevaarlijk rijgedrag

zondag 4 december 2016

Rotterdam - Agenten hielden zondagmorgen vroeg een motorrijder aan nadat hij in een vluchtpoging in het ijskoude water was gesprongen aan de Boezemlaan. De motorrijder reed levensgevaarlijk met 140 km per uur over de Hoofdweg. Ook zijn oom is aangehouden omdat hij de inbeslagname van de motor wilde voorkomen.

De motorrijder rijdt rond 06.30 uur met 140 km per uur op de Hoofdweg waar 50 km per uur is toegestaan. Als agenten hem op de Bosdreef een stopteken geven, gaat hij er vandoor. Hij rijdt levensgevaarlijk met hoge snelheden over fietspaden. De motorrijder rijdt op de Boezemlaan tegen een paaltje en rent weg. Hij gooit verschillende spullen weg, waaronder zijn helm, en springt het ijskoude water in. Al snel kiest hij eieren voor z'n geld en komt hij er weer uit. De 21-jarige man uit Rotterdam wordt hierop aangehouden. De man staat bij de politie bekend als lid van motorclub Black Jacks. Hij heeft geen rijbewijs en zijn motor was geschorst. De motor was niet verzekerd er was geen wegenbelasting betaald. 

Wanneer agenten de motor in beslag willen nemen, pakt een oom van de man de sleutels van de motor. De 47-jarige Rotterdammer wil de sleutels niet terug geven, waarop ook hij wordt aangehouden. Beide mannen zitten vast en worden gehoord.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam