Helpende getuigen gezocht na poging straatroof

dinsdag 26 september 2017

Rotterdam - Agenten willen graag in contact komen met twee mannen die woensdag 20 september op de Rochussestraat een 15-jarige jongen te hulp schoten op het moment dat hij door vier jongens werd aangevallen.

Rond vijf uur reed de jongen op zijn fiets over de Rochussenstraat in de richting van de Aelbrechtkade. Hij werd gebeld, stopte en nam zijn telefoon op. Op het moment dat hij zijn telefoon weer in zijn tas stopte werd hij door vier jongens belaagd. Hij werd op de grond gegooid en bevolen om al zijn waardevolle spullen af te geven. Toen het slachtoffer dit weigerde werd door het viertal zijn fiets vernield en hij hard in zijn ribben geschopt. Hierdoor liep hij gekneusde ribben op.

Op dat moment kwamen twee mannen aanrennen. Eén man was blank en had een kaal hoofd, de ander had donker haar. Het viertal schrok en ging ervandoor. De kale man ging nog achter hen aan, maar zij verdwenen al snel uit het zicht. In verband met het onderzoek wil de politie graag met deze twee mannen in contact komen. Daarnaast is alle informatie over deze poging beroving welkom. 

Jongen 1:

- ongeveer 1.80 lang

- ongeveer 16 jaar oud

- normaal postuur, gespierde armen

- bruine ogen

- schoenen van het merk Nike blauw/ zwart van kleur

- groene trui 

Jongen 2:

- ongeveer 1.80 lang

- tussen 15 en 17 jaar oud

- lichte snor

- schoenen van het merk Adidas zwart van kleur

- witte trui

Jongen 3:

- ongeveer 1.70 lang

- ongeveer 15, 16 jaar oud

- donkere ogen

- trui van het merk Nike wit van kleur

Jongen 4:

- trui of jas zwart/ wit van kleur

- schoenen van het merk Adidas grijs/ rood van kleur

Eén van deze jongens had een dikke neus had en ruimte tussen zijn tanden alsof hij een tand miste. Wie van de vier is niet bekend.

Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Bel 0900-8844 of laat uw tip achter op het tipformulier. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam