Drie overvallen en een straatroof in ‘Bureau Rijnmond’

woensdag 8 november 2017

Rotterdam - ‘Bureau Rijnmond’ is het programma van politie en het Openbaar Ministerie waarin aandacht wordt gevraagd voor misdrijven die nog niet zijn opgelost. Deze week zijn dat onder andere drie overvallen.

Eén daarvan vond al een tijdje geleden plaats, nl. op 31 maart. Die vrijdag werd een casino overvallen aan de Krabbendijkestraat in Rotterdam. De daders gingen er met een grote buit vandoor. Veel recenter zijn de overvallen op een Fast Food zaak en een restaurant op de Stadhoudersweg in Rotterdam. Die dateren van respectievelijk 27 en 29 oktober. De hulp van de kijkers van ‘Bureau Rijnmond’ is gewenst om deze zaken op te lossen.

Van een 90-jarige dame is de pinpas gestolen en daarmee is 5000 euro gepind. Van de pinner zijn beelden beschikbaar, net als van de verdachten die 20 september jl. een dame beroofden van haar geld in Capelle aan den IJssel.

Er zijn nieuwe feiten bekend in het onderzoek naar de liquidatie van Ergin Basacki, die maandag 28 augustus werd dood geschoten op de Prins Hendrikkade in Rotterdam. Het gaat om de auto die 4 september in brand werd gestoken in Diemen. De auto, een Kia Rio, blijkt een Amsterdamse huurauto te zijn.

Tot slot worden getuigen gezocht voor een zedenmisdrijf in Gorinchem. Er is nog niet genoeg informatie beschikbaar om deze zaak op te lossen, maar de hoop is gericht op de kijkers van ‘Bureau Rijnmond’ om daar verandering in te brengen.‘Bureau Rijnmond’ wordt uitgezonden op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam