'Bureau Rijnmond' op TV Rijnmond

woensdag 21 december 2016

Rotterdam - Op 12 januari 2017 start ‘Bureau Rijnmond’ (het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie) met het derde seizoen. Maar voor die tijd is er nog 1 aflevering en wel op donderdag 22 december. In deze aflevering aandacht voor drie nieuwe zaken. Maar ook voor vier zaken die al eerder gebracht zijn, maar waar soms nieuwe informatie van ter beschikking is. .

De eerste zaak in de uitzending betreft een straatroof op de Carnisselaan in Rotterdam. Drie mannen overvallen een bewoner van die straat terwijl hij in zijn auto stapt. Van zijn belagers zijn hele goede beelden beschikbaar.

Ook goede beelden van een pinner. De pinpas die de man gebruikt is eerder gestolen uit een woning in Stad aan’t Haringvliet.

In deze laatste aflevering van het seizoen, aandacht voor een aantal zaken die al eerder in ‘Bureau Rijnmond’ zijn  geweest. Onder andere de moord op Chafik Zidane. In deze zaak is aanvullende informatie beschikbaar. Maar ook opnieuw aandacht voor beton op de weg enb hout op het spoor in Vlaardingen, verschillende berovingen in Schiedam en ‘shoulderen’ op de Slinge in Rotterdam.

In de nacht van maandag 28- op dinsdag 29 november vond een zware mishandeling plaats in een uitgaansgelegenheid aan de Maasboulevard in Rotterdam. Een 25-jarige vrouw raakte na een onenigheid gewond aan haar gezicht door glasscherven en is voor het leven getekend. Rechercheurs komen graag in contact met bezoekers van de club die nacht. Mogelijk hebben zij iets gezien wat kan leiden naar de identiteit van de verdachte.

‘Bureau Rijnmond’ is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Bureau Rijnmond is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam