Rotterdam | straatinfo

steekpartij politie meldingen

Man aangehouden in onderzoek neergestoken Anita van Dijk

steekpartij

Rotterdam - De politie heeft op vrijdagvond 17 juni in Rotterdam een 29-jarige man uit Schiedam aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij het steekincident op de Pasteursingel in Rotterdam dat op 13 mei jl plaatsvond. Bij het steekincident raakte de 51-jarige krantenbezorgster Anita van Dijk zwaargewond. Een week later overleed het slachtoffer aan haar verwondingen.

Op de dag van het steekincident formeerde politie een rechercheteam van 20 mensen dat onafgebroken onderzoek heeft gedaan. In Rotterdam West en Schiedam Oost werd uitgebreid buurtonderzoek en passantenonderzoek gedaan en werden flyers en posters in meerdere talen verspreid. Het water van de Pasteursingel werd door duikers doorzocht en met hulp van de brandweer werd ook op platte daken en in dakgoten gezocht naar eventuele sporen. Opsporing Verzocht en het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond besteedden meermalen aandacht aan het onderzoek en ook via twitter en Facebook werd om informatie over het incident. De Hoofdofficier van Justitie van Rotterdam loofde een beloning uit van 10.000 euro voor informatie die tot de aanhouding van de dader leidde.

De politie zet het onderzoek voort.

Soortgelijke berichten

Verdachte dood krantenbezorgster maandag voorgeleid
Rotterdam

Dijk afrijden leidt tot botsing
Vlissingen

Uit de bocht de dijk af
Strijen

Politie Rotterdam zoekt vermiste Jessica van Dijk
Rotterdam

Auto van de dijk, bestuurder onder invloed
Fijnaart

Politie zoekt man rond vermissing Jessica van Dijk
Rotterdam

Man aangehouden voor steekincident van Welderenstraat
Nijmegen

Man overleden na steekpartij
Groningen

Man aangehouden na steekincident
Farmsum

Verdachte steekincident aangehouden
Tilburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio