Politie houdt drie verdachten aan na mishandeling Hoogvliet

vrijdag 18 november 2016

Rotterdam - De politie onderzoekt een mishandeling donderdagmiddag op de Tonijnstraat in Rotterdam-Hoogvliet, waarbij ook werd geschoten. Er zitten drie verdachten vast.

Rond vier kreeg de politie de melding van een schietincident.  Agenten gingen direct ter plaatse. Daar troffen ze twee mannen van 25 en 26 aan. De oudste had een vuurwapen in zijn hand. De jongste was lichtgewond. Ze verklaarden beide in een portiek te zijn beschoten door een man, met het wapen dat ze bij zich hadden. De 25-jarige had ook nog een klap met het vuurwapen gehad. Hij werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten hielden middels een BTGV (benaderingstechniek voor gevaarlijke verdachten) de man aan, die wordt van het schieten met wat later bleek een alarmpistool. Het gaat om een 23-jarige Rotterdammer.

Ook de twee andere mannen zijn aangehouden. Alle drie de verdachten zitten vast en de politie zoekt uit wat zich nu exact heeft afgespeeld op de Tonijnstraat. .De aanleiding ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

 

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam