Getuigen schietincident Spoorweghaven gezocht

donderdag 31 augustus 2017

Rotterdam - Bij een schietincident op de Spoorweghaven raakte woensdagavond 16 augustus een 24-jarige Belg ernstig gewond. De politie onderzoekt deze zaak en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer raakte rond 18.00 uur gewond toen hij in een portiek aan de Spoorweghaven werd beschoten. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht maar is inmiddels buiten levensgevaar.

De Belg bleek niet alleen naar Rotterdam te zijn gekomen. Zijn metgezel stond buiten voor de portiek toen de Belg werd beschoten. Vanwege de onduidelijkheid over zijn rol in dit verhaal werd de man, een 22-jarige Belg, diezelfde avond aangehouden. Inmiddels is hij weer op vrije voeten.

Ondanks dat agenten al met veel getuigen op straat hebben gesproken, is informatie voor het onderzoek nog steeds welkom. Heeft u rond 18.00 uur gezien wat er vooraf is gegaan aan het schietincident in de portiek op de Spoorweghaven? Heeft u de verdachten gezien tijdens hun vlucht en weet u meer over hun signalement of vluchtroute? Bel dan met de politie in Rotterdam via 0900-8844 of mail uw tips door via onderstaand tipformulier. Anoniem kunt u ook bellen via 0800-7000 of vul het tipformulier in op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam