Rotterdam | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Aanhouding schietincident Multatulistraat

schietpartij

Rotterdam - Een 18-jarige Rotterdammer is zaterdag aangehouden als verdachte van het schietincident in de Rotterdamse Multatulistraat waarbij vrijdagmiddag een 30-jarige Rotterdammer gewond raakte.

De 30-jarigeman werd rond 17.00 uur in zijn arm geschoten in een portiek vaneen appartementencomplex aan de Multatulistraat.

De man en twee anderen, geen van allen bewoners van het complex,kregen ruzie op de derde verdieping. Al vechtend gingen ze via het trappenhuisnaar beneden. Daar viel een schot waarbij de man in zijn rechter bovenarm werdgeraakt. De twee daders gingen er vandoor.

De man werd ter plaatse behandeld en overgebracht naar eenziekenhuis. Daar is hij aangehouden om beter zicht te krijgen op deachtergronden die zich mogelijk in de verdovende middelen-sfeer hebbenafgespeeld.

In het onderzoek naar de schutters kwam een als verdachte een18-jarige Rotterdammer naar voren. Hij werd zaterdagochtend vroeg door eenarrestatieteam aangehouden in zijn woning en wordt verhoord. Ook zijn 55-jarigevader werd gearresteerd toen hij wilde beletten dat zijn zoon werd meegenomen endaarbij een agent aanviel.
Gerelateerde berichten

Soortgelijke berichten

Broer slachtoffer schietincident Multatulistraat vast
Rotterdam

Verdachte schietincident aangehouden
Tiel

Aanhouding na vuurwapenincident
Zwijndrecht

Schietincident
Haarlem

Twee aanhoudingen in onderzoek schietincident
Rotterdam

Twee aanhoudingen voor schietincident in Breda Noord
Breda

Weer arrestatie in onderzoek naar schietincident
Tilburg

Getuigenoproep schietincident
Rotterdam

Schietincident vakantiepark
Ewijk

Aanhouding inbreker
Heiloo

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio