Vrouw jaagt overvaller hammam uit

woensdag 16 augustus 2017

Rotterdam - De aanwezigheid van een 37-jarige Rotterdammer dinsdagmiddag in een badhuis aan Slaghekstraat in Rotterdam was alles behalve gewenst. Want de hammam is alleen voor vrouwen én de ongenode gast was van plan de zaak te overvallen. Die poging mislukte.

Rond 16.30 uur kwam de man het badhuis binnenlopen. Een medewerkster vroeg hem direct weer te vertrekken, omdat de hammam alleen toegankelijk is voor dames. Hij kwam echter niet voor een schoonheidsbehandeling, maar eiste geld. Nogmaals verzocht de medewerkster de man te vertrekken. Want, zo gaf ze aan, er is hier geen geld en er zijn hier naakte vrouwen. Ook het mes waar de man haar vervolgens mee bedreigde, schrok de medewerkster niet af. Ze pakte zelf ook een mes. Daarop koos de overvaller eieren voor zijn geld. De onverschrokken medewerkster belde de politie en kon een goed signalement doorgeven. Op basis van dat signalement konden toegesnelde agenten de verdachte zo'n drie kwartier later op de Goede Hoopstraat aanhouden.

 

Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Via M. kunt u uw infomartie anoniem doorgeven: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam