Snelle aanhouding na overval slijterij

zaterdag 10 december 2016

Rotterdam - Prio1 is voor iedereen, zo ook bij een overval. Alle beschikbare eenheden gaan dan de straat op en op zoek naar de dader(s). Dat gebeurde zaterdagmiddag ook in Rotterdam. Een gewapende man overviel een slijterij aan de Goudsesingel. De vermoedelijke verdachte kon korte tijd later door gealarmeerde agenten met via een Benadering Techniek Gevaarlijke Verdachte (BTGV) op de Binnenrotte worden aangehouden. Een agent loste daarbij een waarschuwingsschot.

Omstreeks 01:00 uur overviel de man de slijterij. Hij dwong door middel van een wapen tot afgifte van een geldbedrag. Hierna verliet de man lopend de slijterij in onbekende richting, Gewaarschuwde agenten die massaal uitrukten, zagen op de Binnenrotte een man lopen die aan het signalement voldeed. Hij kon snel worden overmeesterd. De recherche onderzoekt of de man ook daadwerkelijk betrokken is geweest bij de gewapende overval.Heeft u informatie over de overval? Dan hoort de politie dat graag.

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam