Politie zoekt getuigen van overvalpoging Rotterdam

woensdag 23 november 2016

Rotterdam - De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een overvalpoging die op 22 november in Rotterdam plaatsvond.

Om ongeveer 21.20uur  liepen twee mannen afhaalchinees Good Lucky aan de Vaerhorst binnen. Daar waren op dat moment geen klanten binnen. Een medewerker van de afhaal zag één van de overvallers een vuurwapen op hem richtte en wat tegen hem riep. Het personeelslid schrok en rende direct een achterkamer in. Voor de daders was dit kennelijk genoeg om van de overval af te zien, want ze renden zonder buit weg.

Signalement

De man met het vuurwapen was ± 1.70 m lang. Hij droeg een zwarte jas en had een zwarte muts op en droeg voor zijn gezicht een masker. Van de andere man is alleen bekend dat hij wat kleiner was:  tussen 1.60 en 1.65 m lang.

Bel de politie

Wie voor, tijdens of na de overval poging de mannen heeft gezien of weet wie ze zijn, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. Dat geldt ook voor degenen die andere informatie hebben die helpt in het onderzoek. U kunt bellen met 0900-8844 en vragen naar het Regionaal Team Overvallen. Anoniem belt u naar 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam