Onderzoek naar overval winkel Jonker Fransstraat

donderdag 29 december 2016

Rotterdam - De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een winkel waar je spullen kunt verpanden. Daarbij raakte niemand gewond.

De overval vond om 11.30 uur plaats. Een man met een sjaal voor zijn mond kwam de winkel binnen en bedreigde een personeelslid met een vuurwapen. Ook een aanwezige klant werd bedreigd. De overvaller eiste geld en vertrok nadat hij dit had gekregen. Hij vluchtte in de richting van de  Jan v. Loonstraat en wist snel uit het zicht van getuigen te verdwijnen.

De medewerker en de klant raakten niet gewond. Wel krijgen zij slachtofferhulp aangeboden, vanwege de impact die de overval heeft gehad.

Agenten stelden direct na de melding een onderzoek in de omgeving in. De overvaller werd daarbij niet meer gevonden. Daarom is de recherche een onderzoek gestart. Daarvoor is een buurtonderzoek gedaan en zijn camerabeelden veilig gesteld.

Heeft u iets gezien van de overval of bijvoorbeeld de vluchtroute van de overvaller? Laat het de politie weten via 0900-8844, anoniem via 0800-700 of via onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam