'Bureau Rijnmond'

woensdag 14 december 2016

Rotterdam - Donderdag 15 december zendt TV Rijnmond een nieuwe aflevering van ‘Bureau Rijnmond’ uit, het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie.

Twee van de onderwerpen van deze week hebben zich niet afgespeeld in onze regio, maar in Den Haag. Het gaat om een diefstal met geweld en de zoektocht naar Robertico Inesia. In beide zaken leidt een spoor naar onze regio.

In de nacht van 10 – 11 december, om 23.45 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er op de Middenweg in Noordeloos iemand in de berm lag met een schotwond. Het bleek een 28-jarige Rotterdammer te zijn en hij was zwaargewond. Toen de agenten aankwamen, werden zij aangesproken door omstanders dat er in het weiland nog iemand zou liggen. Dit bleek een 35-jarige Rotterdammer te zijn. De politie doet een oproep voor getuigen.

Drie mannen hebben op  23 augustus jl. acht flessen cognac gestolen bij een slijterij aan het Dillenburgplein in Ridderkerk. Vier dagen daarna was het opnieuw raak, weer verdwenen acht flessen cognac in de tas van het drietal. Er zijn uitstekende beelden van de mannen.

Vorige week vroeg de politie aandacht voor een geraffineerde babbeltruc in Dordrecht. Dit leverde helaas onvoldoende tips op en daarom deze week opnieuw aandacht voor de truc en de verdachten.

In relatief korte tijd werden in Schiedam drie overvallen gepleegd op Pizza bezorgers. De politie neemt deze reeks overvallen hoog op en is een onderzoek gestart. Daarbij wordt gekeken of er een verband is tussen de drie overvallen.

‘Bureau Rijnmond’ is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Bureau Rijnmond is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam