Rotterdam | straatinfo

overige politie meldingen

18-jarige aangehouden na poging carjacking

overige

Rotterdam - Woensdagavond 17 september probeerden drie jongens op de Rotterdamse Parklaan onder bedreiging van een vuurwapen een Porsche Panamera stelen. Dat lukte niet omdat het slachtoffer zich verzette. Maandag 27 oktober werd de eerste verdachte aangehouden.

Die 17e september werd rond 22.15 uur een medewerker (24) van eennabijgelegen restaurant bijna beroofd van een Porsche Panamera. De student wildede in de Parklaan geparkeerde Porsche ophalen en terugbrengen naar de klant dieop dat moment in het restaurant at. Drie jongens besprongen hem en eisten deautosleutels. Hij kreeg een wapen op zich gericht en kreeg schoppen. Nadat hijhet wapen heeft weggeslagen kwam hij ten val. Het luktede student daarna om opte staan en weg te rennen. De daders vluchtten in de richting van deCalandstraat en vervolgens de Rivierstraat in.

Aangehouden

Van de daders waren goede camerabeelden beschikbaar die dinsdag 21 oktoberwerden getoond in het programma Opsporing Verzocht. Binnengekomen tips brachtenrechercheurs op het pad van een 18-jarige Rotterdammer die maandagochtend 27oktober werd aangehouden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Soortgelijke berichten

Verdachte aangehouden voor poging woninginbraak
Enschede

Poging woninginbraak; Politie houdt twee verdachten aan
Huizen

Jongen (17) aangehouden voor poging woninginbraak
Arnhem

Man aangehouden voor poging inbraak
Zwolle

Man aangehouden voor poging inbraak
Assen

Man aangehouden na het gooien van flessen
Hoogeveen

Man aangehouden voor poging diefstal scooter
Gaanderen

Politiehond bijt man bij aanhouding
Hoofddorp

Poging woninginbraak
Zaandam

Verdachte steekincident aangehouden
Tilburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio