Getuigen verlaten plaats ongeval Rosestraat gezocht

vrijdag 25 november 2016

Rotterdam - Vrijdagochtend troffen omstanders een zwaargewonde vrouw aan op de Rosestraat in Rotterdam. Zij raakte vermoedelijk gewond bij een aanrijding. De veroorzaker ging er vandoor. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Het 31-jarige slachtoffer uit Maassluis werd gevonden met een hoofdwond en was niet aanspreekbaar. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis en haar familie is inmiddels op de hoogte gesteld.

De politie stelde direct een onderzoek in en heeft het vermoeden dat er sprake is geweest van een verlaten plaats ongeval. De recherche spreekt daarom graag met getuigen. Ook met de mensen die eerste hulp hebben verleend op de plek van het ongeval. Mogelijk hebben zij belangrijke informatie. 

Heeft u vanochtend iets gezien op de Rosestraat? Verleende u eerste hulp voordat de hulpdiensten arriveerden? Of heeft u andere achtergrondinformatie? Bel dan alstublieft met de politie via 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam