Politie zoekt dader(s) mishandeling

donderdag 23 november 2017

Rotterdam - De politie is op zoek naar de dader of daders van twee mishandelingen in Rotterdam op straat in september en oktober, waarbij dezelfde vrouw met een scherp voorwerp in het gezicht is gesneden. Het is onduidelijk of het om op zichzelf staande incidenten gaat, of dat er sprake is van één dader. Het signalement komt in beide zaken – deels – wel overeen.

In de nacht van 2 op 3 september wordt het slachtoffer na haar werk in een uitgaansgelegenheid in de parkeergarage van de Kruiskade mishandeld. Rond 04:30 uur op de vroege zondagochtend pakte een man haar gezicht vast, en sloeg hij haar. De vrouw kon vluchten, maar raakte wel gewond aan haar wang. Mogelijk heeft de man een stuk glas of een ander scherp voorwerp in zijn handen gehad, waardoor hij haar kon verwonden.

Ruim een maand later was de vrouw opnieuw slachtoffer van een mishandeling. Op 29 oktober liep zij ’s nachts rond 03:00 uur (wintertijd) op de Coolsingel als ze iets tegen haar kaak voelt. Ze zag een mes en een donkere hand. De dader rende weg zonder iets te zeggen. Het slachtoffer voelde aan haar kaak en zag bloed. Later wordt de wond in het ziekenhuis met vijf hechtingen gedicht.

Signalement

De politie heeft in ieder geval van het eerste incident een signalement vastgesteld en is op zoek naar:

Een negroïde man

Leeftijd 20/30 jaar

Ongeveer 1.75 lang

Slank / normaal postuur

Spreekt goed Nederlands, zonder accent

Gemillimeterd kroeshaar, zwart

Pokdalig gezicht, veel littekens van vroegere acnéInformatie gezocht

Heeft u in de nacht van 3 september of 29 oktober iets gezien? Herkent u de man uit het signalement? Heeft u informatie waar de politie iets aan kan hebben? Vul dan onderstaand formulier in of bel met de politie op 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam