Drie mannen mishandelen en beroven man op Zwart Janstraat

zondag 4 december 2016

Rotterdam - Zaterdagmiddag is er een man mishandeld en beroofd door drie mannen op de Zwart Janstraat in Rotterdam-Noord. Het slachtoffer is flink geslagen, over de grond gesleept en met een vuurwapen bedreigd.

Zaterdagmiddag rond 16.00 uur haalde de man een broodje bij een bakkerij op de Zwart Janstraat. Opeens kwamen er drie bekenden op hem af en er ontstond een discussie. Vervolgens pakten ze het slachtoffer, een 18-jarige Rotterdammer, vast en er ontstond een worsteling. Het slachtoffer is behoorlijk geslagen. Een van de mannen trok een vuurwapen en sloeg daarmee ook nog eens op het hoofd van de man. Hij viel neer en ze sleepten hem over de grond, waarna ze zijn autosleutels uit zijn zak wisten te pakken. In zijn auto ging een van de verdachten er van door, de twee andere verdwenen in hun eigen auto.

De politie die meteen ingreep, vond de auto terug op de Loderstraat. Het voertuig was leeg. Het onderzoek naar de drie mannen leidden naar een pand op de Asserweg. Daar zijn door middel van een BTGV twee mannen aangehouden. Helaas waren dit niet de verdachten die hoorden bij het incident op de Zwart Janstraat. De politie onderzoekt de zaak.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam