Politie zoekt getuigen schietincident Vuurplaat

woensdag 7 december 2016

Rotterdam - De politie doet onderzoek naar een schietincident woensdagavond op de Vuurplaat. Een 29-jarige Rotterdammer raakte hierbij gewond. Het onderzoek heeft nog niet tot aanhoudingen geleid, dus tips zijn welkom.

Getuigen meldden om 22:20 uur dat ter hoogte van een café ruzie op straat was tussen meerdere personen en dat er geschoten werd. Bij een snackbar op de Orajneboomstraat troffen toegesnelde agenten een gewonde man aan. Hij was aanspreekbaar en is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Op de Vuurplaat vonden agenten meerdere hulzen, een beschadigd terras van het café en een beschadigde auto. Onderzoek in de omgeving heeft nog niet tot aanhoudingen geleid. 

Was u getuige van het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op via onderstaand tipformulier of bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam