Politie onderzoekt overval winkel Binnenwegplein

dinsdag 10 januari 2017

Rotterdam - De politie onderzoekt de overval op een winkel in onder meer huishoudelijke artikelen, dinsdagochtend op het Binnenwegplein.

Iets voor tienen was een medewerkster in haar eentje op de begane grond van de zaak, toen er een man binnenkwam. De man leek in eerste instantie gewoon iets af te willen rekenen, maar bedreigde de medewerkster toen met een mes. Hij deed een greep uit de kassa en vluchtte weg. De politie startte direct een onderzoek. Daarbij werd de drie ringen-aanpak in werking gesteld. Ook werd de politiehelikopter ingezet. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

De dader is een man van ongeveer 1.60 meter en hij heeft een normaal postuur. Hij had een zwarte muts op, droeg een zwarte winterjas en een zwarte traingsbroek. Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam