Onderzoek dodelijk schietincident

woensdag 4 januari 2017

Capelle aan den IJssel - De politie onderzoekt een schietincident aan de Wiekslag in Capelle aan den IJssel, waarbij dinsdagavond een man om het leven kwam.

Tegen negen uur kwam de melding bij de politie binnen dat er schoten waren gehoord aan de Wiekslag. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen op de bestuurdersstoel van een auto een zwaargewonde man aan. Hij bleek te zijn neergeschoten. Ambulancemedewerkers hebben de man nog gereanimeerd, maar  hij overleed ter plaatse. De politie denkt vrijwel zeker te weten om wie het gaat, maar de officiele identificatie door de familie moet nog plaatsvinden. De politie is meteen een grootschalig onderzoek gestart. Er werken twintig rechercheurs aan de zaak.

De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam