Rotterdam | straatinfo

brand politie meldingen

?Bureau Rijnmond? toont beelden verdachte brandstichting Markthal

brand

Rotterdam - Het opsporingsprogramma ?Bureau Rijnmond? toont deze donderdag beelden van de man die ervan wordt verdacht vorige week brand te hebben gesticht in de Markthal in Rotterdam.

Dinsdag 3 maart brak rond half negen 's avonds brand uit in een kraam in deRotterdamse Markthal. Onderzoek van de Forensische Opsporing wees er op dat debrand waarschijnlijk is aangestoken. Op camerabeelden van de Markthal is goed tezien hoe een man vlak voor de brand de afgesloten kraam binnen gaat en kortdaarna weer verlaat.Beeldenvan deze man worden donderdag in de uitzending vanBureau Rijnmond getoond. Bureau Rijnmond is op donderdag te zien op RTV Rijnmondom 17.25 uur en wordt elk uur herhaald.

Ook deze donderdag in Bureau Rijnmond:

Woningoverval Laarwoudpad Rotterdam

Dinsdag 10 februari 2015 is een gezin in hun woning aan het Laarwoudpad inRotterdam overvallen. Toen de zoon des huizes rond 20.30 uur thuiskwam, werd hijvoor de deur opgewacht door 4 mannen met een vuurwapen. Ze dwongen hem henbinnen te laten. In Bureau Rijnmond doet de politie een oproep aan getuigen omzich te melden.

Woningoverval Dreischor Rotterdam

Een 67-jarige vrouw wordt op dinsdag 27 januari 2015 overvallen en mishandeldin haar woning aan de Dreischorstraat in Rotterdam. De politie doet onderzoeknaar de, vermoedelijk, vier daders. Via Bureau Rijnmond wordt ook de hulp van dekijker gevraagd.

Inbraak woonboot Hellevoetsluis

De politie is op zoek naar een verdachte van een inbraak op een woonboot opdinsdag 18 november 2014 aan den Kanaalweg-Oostzijde in Hellevoetsluis. Deinbraak werd gepleegd door drie verdachten waarvan er al twee mannen zijnaangehouden. De politie is nog steeds opzoek naar de derde verdachte. In BureauRijnmond toont de politie camerabeelden waarop de derde verdachte te zien is.

Inbraak bedrijfspand Schiedam

Begin van dit jaar braken twee daders in bij een drukkerij in Schiedam. Deinbraak gebeurde terwijl er nog werknemers aanwezig waren. De daders namen tweekluizen, een laptop, twee telefoons en een aantal VVV-bonnen mee. In BureauRijnmond tonen we een foto van n van de verdachten in de hoop dat iemand hemherkent.

Soortgelijke berichten

Wateroverlast in Markthal
Rotterdam

Inbraak en brandstichting
Zaandam

Brand in schuurtje
Veenendaal

Politie zoekt getuigen brandstichting
Alkmaar

Politie onderzoekt autobrand
Meppel

Man aangehouden voor brandstichting
Terborg

Verdachte aangehouden brandstichting Bolbaken
Zaandam

Vrouw aangehouden voor brandstichting
De Hoef

Vrouw aangehouden na brandstichting
Leek

Getuigen brand gezocht
Smilde

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio