Rotterdamse Ondernemersborrel | Het Schielandshuis

datum: donderdag 12 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Rotterdamse Ondernemersborrel | Het Schielandshuis

Rotterdammers 4 Rotterdammers (R4R) nodigt u uit op donderdag 12 oktober a.s. in Schielandshuis, oftewel het huis van de stad (Korte Hoogstraat 31) voor de 9e editie van de Rotterdamse Ondernemersborrel!

Programma:
17:00 uur Ontvangst
18:30 uur Welkomstwoord Schielandshuis & R4R
19:30 uur Dit laten wij u nog weten ;-)
21:00 uur Einde

Deze avond wordt muzikaal ondersteund door DJ Marcel van Gastel.

De Rotterdamse Ondernemersborrel; waar ondernemers, politiek, onderwijs en leuke mensen elkaar ontmoeten en business genereren. Deze middag en avond wordt u mede aangeboden door onze partners Rent A Butler BV, Orli Dansentertainment & Hospitality, DDD Entertainment, DJ Marcel van Gastel, Yeux.media, Visualis Fotografie Onno Kemperman en Goos Communicatiemakers.

Komt u er samen met ons een mooie avond van maken? Dan ontvangen wij met veel plezier uw RSVP via info@Rotterdammers4Rotterdammers.nl

Rotterdamse groet,
Mede namens het Schielandshuis
Barbara & Robin


HET VERHAAL VAN HET SCHIELANDSHUIS
Als de muren konden praten, dan zouden we zoveel meer weten over de rijke geschiedenis van het Schielandshuis. Het is gebouwd in een tijd dat de Coolsingel nog een gracht was en de skyline van Rotterdam werd bepaald door de Laurenskerk. In 1665 werd het Schielandshuis in gebruik genomen door polderbestuurders van welgestelde komaf. Zij zorgden er onder andere voor dat het water in de stad werd bedwongen. Onder hen kreeg het Schielandshuis de uitstraling van een stadspaleis. Niet voor niets sliepen de Franse keizer Napoleon en Alexander, de Tsaar van Rusland, hier ooit.

ROTTERDAM DISCOVERY
Rotterdam Discovery is dé startplek voor een bezoek aan Rotterdam. We nemen je mee op een ontdekkingstocht door onze stad. Een reis door verleden, heden en toekomst. Laat je verrassen, vind de inspiratie en ervaar hoe spannend Rotterdam is! Rotterdam Discovery ontdek je in het historische Schielandshuis aan de Coolsingel.

bron: https://www.facebook.com/events/1597589800259656/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rotterdam | 112 alarmeringen Rotterdam | Goedkoop Tanken in Rotterdam | Supermarkten in Rotterdam | Weerbericht Rotterdam